PERSETORSK
med dampet gulrot, ertepuré, sprøtt bacon
fra Brakstad og sandefjordsmør.
INDREFILET AV OKSE
med kongeøsterssopp og spinat, gravet smakstomat,
sellerirotpuré, potetterrin og trøffelglace.
KONFEKTKAKE
Mørk sjokoladekonfekt «Nemisis», pistasjpulver, bringebærsorbet
og syltede vinterepler fra Hardanger.
650 KR PER KUVERT
JORDSKOKKSUPPE OG CHIPS
med årens ferske ramsløk.
PANNESTEIKT KVEITE FRA GLITNE
med asparges, sommerkål, reddik, potetkrem og rødvinsjy.
HVIT SJOKOLADEMOUSSE
med bringebærmarengs, syrlig
havtornsorbet og jordbær fra Bergsdalen.
625 KR PER KUVERT
GRILLET SJØKREPS FRA NORDHORDLAND
med kremet skalldyrsuppe, fennikelsalat,
hvitløkskrem og dill.
HELSTEKT KALVEFILET
med smørstekt gulrot fra Lærdal, grillet
pastinakk, ristet skogsopp og grønnkål,
fondantpotet og kremet estragonsaus.
PÆRETERRIN OG KRYDDERKAKE
med hasselnøttis, ostekrem og hjemmelaget
salt karamell.
690 KR PER KUVERT
HVIT TOMATSUPPE
med tomat fra Hanasand, gressløk og
surdeigskrutonger.
BLOMKÅL OG NEPER
Bakt kongeøsterssopp, soyaglasert og grillet
blomkål, panert fennikel, syltet romanesco
og røkt paprikasaus.
DAGENS DESSERT
Samme dessert som de andre gjestene spiser.
550 KR PER KUVERT