Meny
Langbord dekket til selskap med hvit duk i lokale med røde toner.

Selskapsmeny

Kjøkkensjef Torbjørn Hoel har satt sammen en smakfull, klassisk og tradisjonell selskapsmeny, som serveres eksklusivt her på Grand. Med kortreiste råvarer og det mest velsmakende innen årets sesonger, garanterer vi deg en kulinarisk opplevelse.

Vestlandsk vinter

PERSETORSK
med dampet gulrot, ertepuré, sprøtt bacon
fra Brakstad og sandefjordsmør.

INDREFILET AV OKSE
med kongeøsterssopp og spinat, gravet smakstomat,
sellerirotpuré, potetterrin og trøffelglace.

KONFEKTKAKE
Mørk sjokoladekonfekt «Nemisis», pistasjpulver, bringebærsorbet
og syltede vinterepler fra Hardanger.

650 KR PER KUVERT

Lysere tider

JORDSKOKKSUPPE OG CHIPS
med årens ferske ramsløk.

PANNESTEIKT KVEITE FRA GLITNE
med asparges, sommerkål, reddik, potetkrem og rødvinsjy.

HVIT SJOKOLADEMOUSSE
med bringebærmarengs, syrlig
havtornsorbet og jordbær fra Bergsdalen.

625 KR PER KUVERT

Hint av høst

GRILLET SJØKREPS FRA NORDHORDLAND
med kremet skalldyrsuppe, fennikelsalat,
hvitløkskrem og dill.

HELSTEKT KALVEFILET
med smørstekt gulrot fra Lærdal, grillet
pastinakk, ristet skogsopp og grønnkål,
fondantpotet og kremet estragonsaus.

PÆRETERRIN OG KRYDDERKAKE
med hasselnøttis, ostekrem og hjemmelaget
salt karamell.

690 KR PER KUVERT

Ønsker du vegetarmeny?

HVIT TOMATSUPPE
med tomat fra Hanasand, gressløk og
surdeigskrutonger.

BLOMKÅL OG NEPER
Bakt kongeøsterssopp, soyaglasert og grillet
blomkål, panert fennikel, syltet romanesco
og røkt paprikasaus.

DAGENS DESSERT
Samme dessert som de andre gjestene spiser.

550 KR PER KUVERT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.