Meny
Lokale dekket til selskap med langbord med hvite duker og gule blomster.

Selskap

Har du en stor dag som skal feires og ønsker å gjøre litt ekstra ut av begivenheten? Grand Bergen er et populært sted for feiring av runde dager, brylluper, konfirmasjoner og dåp. De særegne lokalene er kjennetegnet av tradisjon og eleganse. Vi sørger for en uforglemmelig feiring av dagen.

Selskapspyntet lokale med to langbord.

Festlokaler

Lokalene på Grand Bergen er kjennetegnet av tradisjon og eleganse. Vi har totalt fem lokaler i ulike størrelser. Vårt største lokale, Store Festsal, har en kapasitet på 270 gjester i langbordoppsett.

Trappeoppgang i lysefarger opp til lokalene i Grand Konferanse- og Festlokaler

Arrangement tilpasset dine behov

Vår viktigste oppgave er å skape minnerike opplevelser for deg som gjest. Sjelfulle og flotte lokaler med moderne funksjonalitet og den gode atmosfæren får du hos oss. Men for at et arrangement skal være et uforglemmelig minne å se tilbake på, vet vi at de gode matopplevelsene, en profesjonell stab og tilrettelegging også må være på plass. Vi har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av alle typer arrangement. Fortell oss om dine behov og ønsker, så tar vi hånd om alt det praktiske.

Ønsker du et tilbud fra oss eller mer informasjon om Grand Konferanse- og Festlokaler? Ta kontakt med en av våre dyktige og serviceinnstilte bookingmedarbeidere – de hjelper deg mer enn gjerne!

Oppdekket bord med hvit duk og røde servietter

Julebord på Grand Bergen

På Grand Bergen får dere et julebord få vil glemme med det første. Lokalene er kjennetegnet av tradisjon og eleganse, og med beliggenhet i hjertet av Bergen er Grand Bergen et glimrende sted å samles. Med totalt 1800 kvm fordelt på fem ulike lokaler, er dette stedet for både små og store julebord.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.