Meny
Selskapspyntet lokale med to langbord.

Om Grand Bergen

Tidligere Grand Selskapslokaler er nå en del av De Bergenske, og åpnet med brask og bram på selveste nasjonaldagen i 2018. Lokalene finner du i hjertet av Bergen, rett ved Ole Bulls plass. Med beliggenhet midt i byens pulserende kulturliv og kort vei til bybane, buss og taxi, er Grand Konferanse- og Festlokaler et glimrende sted å samles.

Entre med lyse vegger og tak samt garderobeområde

Nyrenovert i 2018

Lokalene er nyrenoverte og oppgradert med førsteklasses teknisk utstyr. Enestående akustikk, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon gjør lokalene svært godt egnet til å arrangere alt fra bryllup og jubileumsfeiringer til banketter, møter og konferanser. Med totalt 1800 kvm fordelt på fem ulike lokaler, er Grand Konferanse- og Festlokaler stedet for både små og store arrangement. Om du skal arrangere et familieselskap for 20 gjester eller en heldagskonferanse for 500 deltagere, vil dere oppleve en atmosfære som gir hygge, glede og inspirasjon.

BELIGGENHET

Lokalene ligger rett ved Festplassen og Torgallmenningen i Bergen. Holdeplass flybuss, bybane og taxi er like i nærheten.

REISEN HIT

Fra Flesland: Bybane til Byparken. Gåavstand 140 meter. Flybyss til Festplassen. Gåavstand 170 meter.

Fra Bergen Jernbanestasjon: Gåavstand 550 meter.

Fra Strandkaiterminalen: Gåavstand 550 m.

Fra Hurtigruteterminalen: Gåavstand 950 km. Taxi ved bestilling. Bergen Taxi tlf.nr. 07000.

Med bil: Parkering i KlosterGarasjen. Våre gjester får 15% rabatt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.