Meny
Kokk som danderer desserttallerken

Kjøkkensjef Torbjørn Hoel har satt sammen en klassisk og tradisjonell selskapsmeny, som kun serveres her på Grand.
Velkommen til Grand Konferanse -og Festlokaler

Har du spørsmål om menyene, lokaler, opp dekking, eller ønsker du en skreddersydd meny til akkurat ditt arrangement? Du er velkommen til å kontakte oss for råd. I tillegg til denne selskapsmenyen har vi menyer for tapasbuffeter, historie og tradisjon, fingermat og kanapéer, koldtbord, julebord med mer.

Vestlandsmeny

Persetorsk
Persetorsk, syltet gulrot, ertepuré, sprøtt bacon fra Brakstad og Sandefjordsmør.

Oksefilet
Indrefilet av okse, kongeøstersopp, løk og spinat, gravet smaks tomat, sellerirotpure, potet-terrin og trøffelglace.

Konfektkake
Mørk sjokoladekonfekt «Nemisis» , pistasj pulver, bringebærsorbet og Pisket creme fraiche med friske bær.

Kr 665,- per kuvert.

Hint av høst

Kamskjell
Pannestekt kamskjell, syrlig blomkålkrem, salsa på eple, agurk og mango, toppes med ponzosaus.

Kalvefilet
Helstekt Kalvefilèt, smørstekt Lærdalsgulrot og pastinakk, søtpotetpure, ristet skogsopp og grønnkål med fondantpotet og kremet estragonsaus.

Krydderkake
Hjemmelaget krydderkake med syrlig ostekrem, pæreterrin med smak av kanel, jordbærcoulis og friske bær.

Kr 665,- per kuvert.

Vår- og sommermeny

Jordskokk
Jordskokksuppe med jordskokk chips med bacon, grønn urteolje og vårens ferske gressløk.

Glitne kveite
Pannestekt kveite med bakt asparges og reddik, grillet sommerkål, potetkrem og rødvin sjy.

Hvit sjokolademousse
Hvit sjokolademousse, syrlig havtornsorbet, hvit sjokoladecrunch og jordbær fra Bergsdalen.

Kr 635,- per kuvert.

Vegetarmeny

Squash og aubergine
Grillet squash og aubergine med grønn hummus, grillet paprika og karse fra Knarvik.

Selleri og blomkål
Sellerirot bakt i olivenolje, grillet skivet soya blomkål, grønnsakschips og grønn olje.

Dagens dessert
Dagens dessert som de andre gjester spiser.

Kr 585,- per kuvert.

Vin som helles i vinglass

Drikkemeny

I De Bergenske er vi bestandig på leting etter utsøkte smaksopplevelser for våre gjester, hvilket betyr gode vinprodusenter og godt håndverk når det gjelder produksjon av andre drikkevarer.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.