Kjøkkensjef Torbjørn Hoel har satt sammen en klassisk og tradisjonell selskapsmeny, som kun serveres her på Grand.
Velkommen til Grand Konferanse -og Festlokaler
Har du spørsmål om menyene, lokaler, opp dekking, eller ønsker du en skreddersydd meny til akkurat ditt arrangement? Du er velkommen til å kontakte oss for råd. I tillegg til denne selskapsmenyen har vi menyer for tapasbuffeter, historie og tradisjon, fingermat og kanapéer, koldtbord, julebord med mer.
PERSETORSK
med dampet gulrot, ertepuré, sprøtt bacon fra Brakstad og sandefjordsmør.
INDREFILET AV OKSE
med kongeøsterssopp og spinat, gravet smakstomat, sellerirotpuré, potetterrin og trøffelglace.
KONFEKTKAKE
Mørk sjokoladekonfekt «Nemisis», pistasjpulver, bringebærsorbet og syltede vinterepler fra Hardanger.
JORDSKOKKSUPPE OG CHIPS
med årens ferske ramsløk.
PANNESTEIK T K VEITE FR A GLITNE
med asparges, sommerkål, reddik, potetkrem og rødvinsjy.
HVIT SJOKOLADEMOUSSE
med bringebærmarengs, syrlig havtornsorbet og jordbær fra Bergsdalen.
GRILLET SJØKREPS FR A NORDHORDLAND
med kremet skalldyrsuppe, fennikelsalat, hvitløkskrem og dill.
HELSTEKT K ALVEFILET
med smørstekt gulrot fra Lærdal, grillet pastinakk, ristet skogsopp og grønnkål, fondantpotet og kremet estragonsaus.
PÆRETERRIN OG KRYDDERKAKE
med hasselnøttis, ostekrem og hjemmelaget salt karamell.
HVIT TOMATSUPPE
med tomat fra Hanasand, gressløk og surdeigskrutonger.
BLOMKÅL OG NEPER
Bakt kongeøsterssopp, soyaglasert og grillet blomkål, panert fennikel, syltet romanesco og røkt paprikasaus.
DAGENS DESSERT
Samme dessert som de andre gjestene spiser.
I De Bergenske er vi bestandig på leting etter utsøkte smaksopplevelser for våre gjester, hvilket betyr gode vinprodusenter og godt håndverk når det gjelder produksjon av andre drikkevarer.