Meny

Julebuffet

FORRETTSBUFFET

Av kalde forretter vil det være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter.

  • Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus og flatbrød
  • Røkelaks med eggerøre
  • Reker med sitron og majones
  • Husets sherrysild og sennepsild servert med rugbrød
  • Spekematanretning med hjemmelaget potetsalat og hvetekringle
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Godt brød og kviteseidsmør
  • Utvalget kan variere noe på de ulike steder.

Utvalget kan variere noe på de ulike steder.

VARMBUFFET

Smakfulle norske juleretter med tilbehør.

  • Pinnekjøtt
  • Svineribbe
  • Lutefisk
  • Julepølser
  • Medisterkaker

DESSERTBORD

Deilige hjemmelagde kaker og desserter. På dessertbordet står fristende klassiske desserter som riskrem, multekrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.

PRISER

Ukedager og helger uke 44–46 og 51: 695 kr
Helgene uke 47–50: 795 kr

ÅPENT JULEBORD HOS DE BERGENSKE

Er dere en mindre gruppe som ønsker å bestille julebuffet på et av våre spisesteder? Brasseriet
på Grand Hotel Terminus og Brasserie No22 på Augustin Hotel holder åpent utvalgte helger i julebordsesongen.

HELGER UKE 44–46 OG 51: 595 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.