Meny

Julebuffet


FORRETTSBUFFET

Av kalde forretter vil det være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter.

  • Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus og flatbrød
  • Røkelaks med eggerøre
  • Reker med sitron og majones
  • Husets sherrysild og sennepsild servert med rugbrød
  • Spekematanretning med hjemmelaget potetsalat og hvetekringle
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Godt brød og kviteseidsmør
  • Utvalget kan variere noe på de ulike steder.

Utvalget kan variere noe på de ulike steder.

VARMBUFFET

Smakfulle norske juleretter med tilbehør.

  • Pinnekjøtt
  • Svineribbe
  • Lutefisk
  • Julepølser
  • Medisterkaker

DESSERTBORD

Deilige hjemmelagde kaker og desserter. På dessertbordet står fristende klassiske desserter som riskrem, multekrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.

PRISER

Mandag- onsdag: : 795 kr
Torsdag-lørdag: 896 kr

ÅPENT JULEBORD HOS DE BERGENSKE

Er dere en mindre gruppe som ønsker å bestille julebuffet på et av våre spisesteder? Brasseriet
på Grand Hotel Terminus og Matbaren på Zander K holder åpent utvalgte helger i julebordsesongen.

HELGER UKE 45- 50 : 795 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.