Meny
Oppdekket bord med hvit duk og røde servietter

Julebord

Vi arrangerer festlige julebord i våre lokaler fra november. Et julebord med venner eller gode kolleger på Grand Bergen vil bli husket i lang tid. Særegne lokaler, topp mat og imøtekommende vertskap skaper en flott ramme rundt deres julebord.

Lokale dekket til selskap.

Flotte lokaler til årets julebord

Festlokalene på Grand Bergen er kjennetegnet av tradisjon og eleganse. Lokalene varierer i størrelse, Røde Salong er et vakkert intimt lokale og flotte Store Festsal er vårt største lokale med god plass. Beliggenheten midt i Bergen sentrum, gjør Grand Bergen til et glimrende sted å arrangere julebord for vennegjengen eller bedriften.

Tallerken med pinnekjøtt med lys bakgrunn.

Lekker julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

PRIS FRA 695 KR PER PERSON

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet,

PRIS FRA 525 KR PER PERSON FOR 2 RETTER

Vi legger også til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Hotellrom i lyse farger med dobbelseng.

Overnatting i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting på et av våre fem hotell, kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 655 hotellrom i Bergen sentrum, og julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.