Meny
Inngangsparti med rød løper på Grand Bergen

Julebord

Vi arrangerer festlige julebord i våre lokaler fra november. Et julebord med venner eller gode kolleger på Grand Bergen vil bli husket i lang tid. Særegne lokaler, topp mat og imøtekommende vertskap skaper en flott ramme rundt deres julebord.

Flotte lokaler til årets julebord

Festlokalene på Grand Bergen er kjennetegnet av tradisjon og eleganse. Lokalene varierer i størrelse, Røde Salong er et vakkert intimt lokale og flotte Store Festsal er vårt største lokale med god plass. Beliggenheten midt i Bergen sentrum, gjør Grand Bergen til et glimrende sted å arrangere julebord for vennegjengen eller bedriften.

Tallerken med pinnekjøtt med lys bakgrunn.

Lekker julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

PRIS FRA 795 KR PER PERSON

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet,

PRIS FRA 625 KR PER PERSON FOR 2 RETTER

Vi legger også til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Lysende nattbordslampe ved hotellseng

Overnatting i forbindelse med julebordet?

Lang vei hjem?

Vi har totalt 755 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får 20% rabatt på overnatting ved bestilling fra 6.november frem til 18.desember. Bruk koden EVENT.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud:

booking@debergenske.no
55 21 25 00

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.