Meny
Vingård og blå himmel
Helge Jordal

VINSMAKING PÅ GRAND

Velkommen til vinsmaking med tonefølge av kjente og ukjente viser. Musikk og teatermannen Steinar Thorsen holder en musikalsk vinsmaking hvor flotte sanger fremført av fantastiske solister akkompagnerer smakingen av deilige viner.

Spesielle gjester denne kvelden er Helge Jordal, Kathrine Lunde MacKenzie og Robin Jacobsen, som skal synge vakre og spennende viser, mens dere nyter vinene!

«The piano has been drinking, not me, no, no, no – not me!» Tom Waits

Vin og musikk har alltid vært tett knyttet sammen. Musikken blir bedre med et glass vin, og vinen blir bedre med en god vise! Mange artister blir inspirert av vin. Bob Dylan eier en vingård i Italia, Tom Waits én i California; Edith Piaf forlangte champagne før hun gikk på scenen og at det sto et glass god Beaujolais på pianoet under konserten. Svenske Carl Mikael Bellman drakk fransk Bordeaux på sine slottskonserter og sur Rhinskvin på kroene etterpå og skapte drikkeviser som fremdeles lever som verdenskunst.

Steinar Thorsen

Steinar Thorsen er regissør, dramatiker og skuespiller, med 25 års fartstid som profesjonell i teaterets tjeneste. Han er også en stor vinentusiast, med egen vinkjeller, og årlige vinturer til det sørlige Europa. Han har hatt stor suksess med sine dramatiske vinsmakinger i Ibsens og Shakespeares fotspor. Nå er altså det altså visene og deres deilige viner vi skal bli kjent med!

Vi setter oss inn hva det vil si å «smake vin», og i generelle kjennetegn i henholdsvis røde og hvite viner og hva som skiller enkle, utviklede og modne viner, og sveiper så vidt innom forholdet mellom mat og vin.

Smakingen er på 6 viner, og ennå flere sanger. Det serveres enkel bespisning til vinene!

Her blir det musikk, litt teater og masse morsomme anekdoter. Kom og opplev disse fantastiske vinene og deres sanger fremført av strålende solister.

INFORMASJON

Dato: 21. februar
Tid: kl. 1900
Sted: Grand Bergen

Pris
Avtalekunde: 500 kr

Kjøpte billetter refunderes ikke.

  • Vingård og blå himmel

    Vin & Viser 21.02 – Avtalekunder

    Velkommen til vinsmaking med tonefølge av kjente og ukjente viser. Musikk og teatermannen Steinar Thorsen holder en musikalsk vinsmaking hvor flotte sanger fremført av fantastiske solister akkompagnerer smakingen av deilige viner.

    Utsolgt

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.