Meny
Folk som sitter rundt et bord og ler.

Vi ønsker velkommen til Faulty Towers the Dining Experience på Grand Bergen den 13. mars. Dette har vært en kjempehit over hele verden og det er bare til å glede seg til et show fullstappet med latter og moro. Alt kan skje underveis i middagen som serveres av karakterene vi kjenner fra TV-serien.

Om arrangementet

Som gjest på «Hotell i Særklasse» vil du bli servert en 3-retters middag av hovedrolleinnhaverne i serien; Basil, Sybil og Manuel, som spilles av profesjonelle skuespillere. Dette er et interaktivt 2-timers show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Forbered deg på galskap og uventende hendelser i løpet av måltidet. Akkurat hva som kommer til å skje under måltidet på Grand vet vi ikke enda, men vi garanterer at det kommer til å bli mye latter fra begynnelse til slutt.

«Faulty Towers the Dining Experience will feed your need for world-class comedy, nourish your soul with howling laughter and have you begging the hotel staff to extend your stay.» Perth Now, Fringe World 2016

«Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv.» – Rogalands Avis

Inngangsparti med rød løper på Grand Bergen

Informasjon

Sted: Grand Bergen
Dato: 13. mars
Tidspunkt:
Kl. 2000

PRISER
Show og 3 retters middag: 875 kr
Drikkepakke som inkluderer 3 glass vin: 295 kr
Alkoholfri drikkepakke som inkluderer 3 glass Eplemost fra Hardanger: 165 kr

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.